Pronájem obytného vozu

10.6.2019

Přemýšlíte, kam se vydat na dovolenou, ale nechce se vám přespávat po hotelech a ubytovnách, nejste si jistí, kde přesně který den budete, nebo prostě jenom chcete mít všechno při ruce? 

Pak je pro vás ideálním řešením pronájem obytného vozu.

Pronájem obytného vozu – vše máte u sebe

Pronájem obytného vozu vám totiž zajistí nejenom postel, kuchyňku a toaletu, ale zároveň i volnost pohybu při cestování a trochu jiný způsob trávení dovolené. Nemusíte se omezovat a zůstávat třeba kde nechcete, nebo naopak nemusíte nikam spěchat, abyste se stihli včas ubytovat.

Výhody obytného vozu oproti karavanům

  • Jsou rychlejší a jejich řízení, otáčení a couvání je snazší
  • Při jízdě se baterie dobíjí, nemusíte spoléhat na elektřinu v kempech
  • Nezávislost na kempech (ovšem pozor na značky se zákazem parkování obytných vozů)
  • Máte vše v jednom, nemusíte připojovat žádný přívěs

Kdo ho může řídit?

Náš obytný vůz může řídit každý, kdo má řidičské oprávnění skupiny B. Vejde se totiž do hmotnosti 3 500 kg, takže se na něj nahlíží jako na běžný osobní automobil.

Obytný vůz 

Obytný vůz Live Traveller 650 DG

Náš obytný vůz ubytuje až 6 osob a disponuje toaletou, sprchou, chladničkou i topením – zkrátka vším, co potřebujete pro pohodlnou cestu i přespání. Uvidíte sami, třeba se tento způsob cestování stane vaším koníčkem.

Máte otázky ohledně pronájmu obytného vozu?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám dotazy na pronájem obytného vozu zodpovíme. Samozřejmě se na obytný vůz nejdříve můžete nejdříve přijet podívat, rádi vám ho ukážeme a vše vysvětlíme.

Více o pronájmu

4